2021. április 1., csütörtök

Bolondok napja

 20210401 csütörtök (pót)

Már majdnem dél lett mire felébredtem.

Az ablakon melegen besüt az áprilisi nap. Ideje is, hogy süssön, mert egy hónap múlva Duna. Az online térben a kormány és az ellenzék egymásra acsarkodik (bolondok napja van), de, hogy azon ne bosszankodjak, azt átugrottam. Ilyenkor érzem, hogy milyen nagy kár, hogy az ellenzéken belül szinte nincs senki, akire egy év múlva érdemes lenne szavazni.

Először elindítottam a mai napra rendelt utalásokat (áprilisi SCA, Sion Security, opciós üzletrész), azután  lementem elkészíteni a kései reggelit, illetve ebédet.

Délután folyt az oda-vissza levelezés az ügyvéd úrral és Sch. Évával a Nagyszeben téri garzon Adás-Vételi szerződésével kapcsolatban. Úgy érzem, hogy erre április hónapban pontot teszünk és akkor már csak a június végi Átadás-Átvétel és a szükséges felújítás a következő feladat.

Este 8-kor került sor a kis tál tofu és a maradék halleves elfogyasztására. Ezzel kapcsolatban kicsit utánaolvastam a tofunak, illetve a szójababnak, amit olyan érdekesnek találtam, hogy a forrásokat rögtön átküldtem Emőke lányomnak, hátha kedvet kap a gyógynövények mellett a szójabab termesztésére is.   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése