2021. április 29., csütörtök

Zárlat feloldás

 20210429 csütörtök

Ahhoz képest, hogy kb. két hónapja rendeltem el a blogbejegyzések publikálásának a zárlatát, most, hogy ezt a zárlatot feloldottam, illenék az elmútl két hónap blogjegyteteit is visszamenőleg publikálni. Ez egy sziszi-fuszi munka, de lassan már a 2/3-a készen van.

Ez a mai blog lesz az új korszakban az első, amelyik a nevében nem kapja meg a (pót) toldalékot, ezzel jelezve, hogy ez már nem utólag kerül be a blog könyvtárba, hanem real time, azonnal.

Kora hajnalban fejeztem be a tegnapot a notebookommal, ezért ma még későn ébredtem, de lassan egyenesbe fogom hozni a nappalokat és az éjszakákat (Szimonov).

A kéthavi elmaradások pótlása a blogbejegyzések közzététele is jól halad, már csak 10 nap van hátra.

 Ha kicsit későn is, de lementem reggelizni. A serpenyőbe a felkockázott császárszalonnán és a vöröshagymán kívül egy kis maradék sztrapacska került. A tejeskávé csak azért maradt el, mert elfogyott a tej. Helyette ma citromos kamilla tea került az asztalra.

Délután még kimegyek a kertbe. Nagyon finom langyos idő van. 

Beviszek 1-2 fenyőágat darabolni a szalagfűrészhez. Alakul a kert tisztítása, de nagyon lassan haladok vele. Az az érzésem, mintha tegnap óta is öregedtem volna, hamar elfáradok.

Este 8-kor megmelegítettem azt a marhapörköltöt, amit Tibcsi szándékosan vagy csak véletlenül a mélyhűtőben hagyott. Utána egy Nescapucsinó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése