2020. november 13., péntek

OptoVision

 20201113 péntek OptoVision

A babonásoknak nem kezdődik jól a nap. PÉNTEK 13.

A GLS futár csengetésére ébredtem 9-kor. Hozta a csodaszert a szememre. Még egy picit visszafekszem, de azért az ágyban elvégzem a mai Duolingót.

Kibontottam az OptoVison csomagot. Az üvegcse mellett lapult a csodaszer leirása és gondolom, benne az adagolás módja 1/8 oldalon. Csak gratulálni tudok a forgalmazónak az odafigyelésért.". Miután a szert kimondottan a már végleges gyengénlátóknak ajánlják, a leírás 1 mm-nél kisebb, de legalább vékony betűkkel készült, úgy hogy egyetlen szót sem tudtam elolvasni belőle. Okos. A csomagba nem fért volna bele egy A4-es lapon a Használati Utasítás?

Sikerült telefonon elérnem a Kürti Sanyi barátomat. Utóljára akkor találkoztunk, amikor még Norci "kislányomat" oktatta síelni, de annak is már kb. 40 éve. Bevallom, akkor Norcit gardírozva közben én is figyeltem, hogy ellessek néhány fontos mozdulatot, mert, akkor még nagyon kezdő síelő voltam.

Most a közbenjárását, protekcióját fogom kérni a külső merevlemezem adatmentése ügyében. Egyelőre elirányított az általa alapított Kürt Kft-hez,  ami ráadásul itt van a Gazdagrét alján lévő nagy üvegpalota IV. emeletén.

A végleges felkelés után elkészítettem a reggelit. Áronnak egy tükörtojást, mellé egy nagy szelet sokmagos kenyeret rásütve debreceni karikákat és 


trappista sajtot és hozzá egy bögre kakaót. Mindezt az ágyában szolgáltam fel szegény hányatott sorsú kicsiny (19 éves) fiamnak. Magamnak Sült kolbászt mustárral, ketchuppal, vöröshagymával, csípős paprikával és sokmagvas kenyérrel, utána tejeskávé.

Két újabb részmunkaidős (heti öt nap, napi hat óra) Budaörsi Sport Áruház állásajánlatot küldtem át Áronnak 183.500.- Ft/hó

M. Szilveszter hívott Viberen. A beszélgetésbe L. Pisti is bekapcsolódott. Szilvinek ecseteltem az SCA €urós befektetésem jó és rossz oldalát.

Este Áron elindította a Queen's Gambit filmsorozatot a notebookomon és egyHDMI kábellel felküldte a TV képernyőjére és úgy néztem a film első egyórás részét.



























 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése