2021. február 11., csütörtök

1 Gbps Internetek

 20210211 csütörtök

Reggel 9-kor hívott a Telekomos szerelő. A jó hír az, hogy mind a két Internet Telekomos 1 Gbps sávszélességű  lesz 1-1 TV csatlakoztatással 7.400.-/hó. A Dömsödit holnap délután kötik be, ezért délelőtt el kell indulnom.

A tél vicsorog. jelenleg -5 °C van és viharos széllel zúdul be a hideg, de legalább hét ágra süt a nap, ezért megint az optimisták járnak jól..

Reggelire megmelegítettem a zöldséges csirkehúslevest. ami már se Emőkének se Áronnak nem kellett. Egyszerűen hibátlan volt.

Nagyon szenvedek a francia birtokos névmásokkal a Duolingóban, de a  rendszeresség előbb-útóbb biztosan meghozza majd a gyümöcsét. Andi előnye már csak 238 XP pont.

Barátomnak, aki nálam keresett telefonon vigaszt, hogy 11.-ére igérték, hogy utalják a nyugdíjakat és már délután 3 óra is elmúlt és még sehol semmi, csak azt tudtam mondani, hogy attól nem jön meg hamarabb a pénze, ha gyakrabban  nézi meg a banki egyenlegét. Legyen türelmes, vagy jöjjön ide és adok kölcsön húsz ezer forintot, rajtam az már nem ront sokat.

Itthon agyon vagyok kényeztetve. Este két helyről érkezett vacsora. Amit Emőke készített, az finom rizsben apró rákocskák (srimps) voltak, Áron pedig egy sok salátás hamburgert készített marhahússal. Nekem csak egy korty unicumot kellett innom előtte.

Bevallom én is csodálkoztam azon, hogy ha egyszer 11.-ére igérik az utalást, amiről már egy ideje azt mondják, hogy azonnali, akkor este 8 óra után még miért nincs a számlán, de holnap reggelig különben sincs szükségem arra a pénzre.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése