2021. február 24., szerda

Rendetlenség van a blogban. Mi vár rám otthon?

 20210224 szerda

Rosszul aludtam és csak fél 10-re ébredtem fel. A nap besüt az ablakon, kora tavaszias idő van és hiába van odakint csak 12° C, a házban 10 fokkal melegebb van.  

Lementem és befalatoztam a rántott csirkemellből néhány kisebb darabot.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a blogbejegyzéseimben ugyanúgy eluralkodik a rendetlenség, mint a konyhaasztalon. Nem annyira az szokott előfordulni, hogy egy esemény kimarad az elektronikus naplóból vagy egy másik eseményt beleköltök, ami nem is történt meg, hanem inkább a történések kronológiája szenved csorbát. Ez főleg olyankor fordul elő, ha a blogbejegyzés szerkesztése nem közvetlenül az események történése közelében történik, hanem egy-két nappal később. Ez nem is ekkor történt, hanem egy nappal korábban, emez meg kimaradt.

Ilyenkor elkezdődik az utólagos toldozás-foldozás. Innen kivágok egy bekezdést és amoda beillesztem. Amikor már úgy érzem, hogy minden a helyére került és rendben van, a puzzle összeállt, akkor Béla ír egy rövid megjegyzést, hogy "a Február 18.-a Csütörtök, hogy-hogy teljesen kimaradt?"

Még délelőtt elvégeztem egy francia Duolingót. A jelszó, hogy a rendszerességből nem engedni. Meg is lett az eredménye, Andi előnye lement 200 alá.

11-kor elkezdek összepakolni. Kora délután indultam. A Népligeti buszpályaudvaron vettem Áronnak és Emőkének egy-egy szelet pizzát.

Amikor hazaértem, a szokásos rendetlenség fogadott. Áron azt mondta, hogy neki az több napba telne, ha a szobájában rendet szeretne rakni, ezért inkább hozzá se kezd.

Emőke még hatkor azt mondta, hogy egy kicsit pihen, de utána átjön németezni. Én teljesen felkészülve vártam, de most már 1/4 10 van, szerintem ez felejthető, 


biztosan fárasztó napja volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése