2021. február 9., kedd

Az új hűtőszekrény megrendelve.

 20210209 kedd

Délelőtt megrendeltem online egy Whirlpool hűtőszekrényt, hogy véget vessek ennek az áldatlan állapotnak, mert ha elkezd tavaszodni és az idő is felmelegszik, akkor már az erkély sem lesz alkalmas élelmiszerek tárolására. Azt ígérték, hogy négy nap múlva (szombaton) szállítják. Most már elővigyázatos voltam  és az 1 év garancia helyett 7 év garanciával kértem.

Még egy kis francia Duolingó is belefért a délelőttbe.

Elindultam kinyomtattatni a Nagyszeben téri szerződést 4 példányban.  A kitöltött iratmintával betolattam a Fundamenta Vevőszolgálati irodába. Ott felvették a hiteligény kérelmem és kirendeltek egy pénzügyi asszisztenst, aki  Február 17.-én fog felkeresni, a hitelszerződés végett. Az is előfordulhat, hogy azt fogja kérni, hogy előbbkeressünk fel egy ingatlanokkal foglalkozó Ügyvédi Irodát az Adásvételi szerződés hitelesítése, ellenjegyzése céljából. Akkor majd egyeztetünk időpontot Sch. Évával, amiben maximálisan tudok alkalmazkodni. 

Emőke lányom már ajánlott is valakit, akinek a Bartók Béla úton van az Ügyvédi irodája.

Amíg vásárolni voltam a CBA-ban, Emőke hazaért és visszahozta a neki kitett csirkelevest, de nem fűzött hozzá kommentet. Lehet, hogy nem ízlett neki?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése