2021. február 18., csütörtök

Készülődés Dömsödre

 20210218 csütörtök

9-kor kezdődött a nap.

Megírtam Sch. Évinek a tegnap délutáni kudarcélményemet a Fundamentával és egyben átutaltam a Nagyszeben tér 1. garzon második részletét.

A Fundamentás Pénzügyes du. 3-ra jelentkezett be. A megérkezéséig igyekeztem mindent összepakolni, hogy amint végzett velem, azonnal tudjak indulni Dömsödre.

 Az együttműködő készségével nem is lett volna probléma, de a hitelfelvételhez mindenképpen szükség van egy adóstársral. Ez már a tegnapi látogatásakor is világos volt, de ezt a problémát azóta se tudtam megoldani.

Búcsúzáskor vittem be Áronnak egy felkockázott almáz és  arra kértem, hogy ne hagyja megromlani a csirkepaprikást. Ő meg azt kérte, hogy a csirkemellet, amit vettem, vigyem magammal. 

Induláskor a tömegközlekedés (8E busz, M4-es metró,1-es villamos), de még a Dömsödre induló busz is úgy csatlakozott, mintha csak engem várt volna.

Érkezéskor már sötétedett, de a Mizsei kis bolt még nyitva volt. Vettem is egy palack tejet,  fél kiló kenyeret, egy üveg unicumot, egy nagyobb darab császárszalonnát és egy csípős paprikát.

A házban, ami 15 perc  sétára van a buszmegállótól, nagyon hideg, 12,5 °C fogadott. Azonnal átállítottam a thermostátot 21 °C-ra és bebújtam az ágyba. Olvasgattam és időnként lementem megnézni, hány fokot mutat a thermostát. Ha lassan is, de emelkedett a házban a hőmérséklet.   


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése