2021. március 3., szerda

Megjött az oltásra behívó

 20210303 szerda (pót)

9 óra tájban ébredtem.

Megnéztem, hogy még mennyi hiányzik a HUF folyószámlámon ahhoz, hogy a Nagyszeben téri garzon vételár hátralékát kiegyenltsem anélkül, hogy az anyagi biztonságom kárt szenvedjen. Ehhez igazodva átvezettettem az EURO értékpapir számlámat az EURO folyószámlámra. A következő lépés az lesz, hogy a Treasury szerződésem keretében ennek nagy részét konvertáltassam a HUF folyószámlámra. Holnaputánra ígérték, hogy a HUF folyószámlámon lesz.

Tibcsi hívott telefonon, belengette, hogy a közeljövőben meg fog látogatni Dömsödön és ettől már egy kicsit jobb lett a kedvem.

Mérei doktornőtől megjött telefonon a védőoltásra a behívóm (március 9.-én 11óra Szent Imre kórház K. épület 12-es oltópont).

Z. Gábor hívott, hogy menjek át hozzájuk. Gábor pálinkával, Klári  pedig ebéddel kínált. Gábor később átjött velem, hogy a szomszéd telkemről barackfa oltó ágakat vigyen. Kértem, hogy ebből a pálinkából nekem is szerezzenek be.

Este Béla közreműködésével sikerült aláírásommal ellátni és visszaküldeni a konverziós visszaigazoló lapot a BudapestBanknak.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése