2021. március 18., csütörtök

Oda-vissza út

 20210318 csütörtök (pót)

Már a reggeli ébredés után elhatároztam, hogy elindulok Gazdagrétre. Ennek két fő célja volt. Részben szerettem volna megnézni, hogy a postaládámba megérkezett-e az 500 smaragdfa mag, mert azokkal komoly terveim vannak. Másrészt kíváncsi voltam, hogy a Gyógyszertárba megérkezett-e a felhőbe küldött receptem. 

Indulás előtt kivittem a teli kukát a kapu elé és átvittem Bénihez a kiürült szódás üvegeket rekeszestűl. azzal a kéréssel, ha bármikor amúgyis mennek vásárolni, töltesse fel nekem.

Levettem a fűtést és reggeli nélkül indultam a buszmegálló fele, de a Mizseinél feltankoltam (két zsömle, medvessajt, sonkaszalámi, egy csípős paprikaés egy dobozos sör), amikből a hosszú uton a buszban tudtam falatozni.

Délután kettő körül érkeztem Gazdagrétre.

Áronnak egy árva szóval sem kommentáltam a rosszallásomat a lakásban uralkodó állapotok miatt, csak azonnal kifordultam és visszaindultam Dömsödre.

A Gyógyszertárban sikerrel járt az online (papírmentes) receptek kiváltása.

A CBA-ban vettem két csirkecombot, tejet, kenyeret, unicumot és némi kerülővel (csövesek). este 1/2 8-ra értem vissza a bázisra. Visszaállítottam a fűtést, egy falatot még ettem vacsora helyett és lepihentem.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése