2019. március 14., csütörtök

Egy nappal korábban, de nehezen indulunk Dömsödre


20190314 csütörtök

Arra ébredtem ¼ 8-kor, hogy Áron még nem indult el az iskolába. Beszaladtam a szobájába, de már öltözködött. „Ne aggódj Apa, mindjárt indulok”.

H. Gyula telefonált, hogy még nem érkeztek be a Pafika Forgalmi Engedélyének az adatai. Azok nincsenek meg nálam, ezért  írtam a Lánynak, hasson oda, hogy András küldje el  e-mailen.

Egyébként ma délelőtt én is felkeresem egy aláírás végett.

Reggelire kőrözöttes kenyér készült néhány karika felvágottal , utána tejeskávé.
  
H. Gyula segítségével le tudtam mondani  a KPG 801-nek a az AEGON-nál kötött Cascoját, sőt még vissza is fognak utalni 44.000.- forintot. A KGFB ügyében még tovább nyomozok. Erről  H.Gyulát egy email-ben tájékoztattam és egyúttal átküldtem neki a QUANTIC 13 %-osra sikeredett táblázatát.

Áron időben érkezett haza, ahhoz, hogy korán induljunk Dömsödre, de utána ellötyögte az időt a kütyüjén és én hiába hordtam le mindent az autóba, csak nem készült. Ráadásul Manna sem került elő.

Felhívtam Emőkét, aki mondta, hogy Manna a lakásában van. Kértem, ha holnap le tudnak jönni, hozzák le Dömsödre. A lábtörlőjére tettem egy kis doboz kőrözöttet.

Nagy nehezen elindulunk, de már akkor láttam,hogy ebből az út végén sötét lesz.
A TESCO-ban felosztottuk a munkát. Én csak a PET palackokkal és a csütörtöki vacsorával törődjek, a pénteket-szombatot és vasárnapot bízzam Áronra.
Így indultunk tovább, de az út utolsó félóráját már sötétben kellett megtennünk.
A Dobos ABC-ben vettem unicumot, sört és vékonyra szeletelt császárszalonnát.
A bázison jó meleg volt.

Áron a szokásához híven, azonnal az Internet mögé bújt.
Még este megsötöttem néhány guriga baconbacsavart pulykamájat, de azzal nem is próbálkoztam,hogy Áront lehívjam a gép mellől. inkább felvittem neki.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése