2019. március 20., szerda

Zepter


2010320 szerda

Nem sokkal 8 óra előtt ébredtem  és ¼ 9-kor már be is fejeztem a notebookkal való foglalkozást és készültem indulni a (nem is tudom mire), csak azt. hogy Váci út 191.

Áron úgy indult el a suliba, hogya szobájában minden eddiginél nagyobb rendetlenséget hagyott, viszont a kilincsre akasztott tízóraiját megint itthon felejtette.

Egy szalámis zsemlét már az autóban fogyasztottam.

Még 9 óra után is borzalmas átkelni a városon. Dugó, dugó hátán.

9 után pár perccel oda is értem. Parkolási lehetőség persze nulla.

Hamar kiderült,hogy egy újabb kefét nyeltem be. A hírhedt Zepter rádumáló előadására érkeztem. 

Elhatároztam, hogy végig fogom hallgatni az előadást, de semmit nem fogok venni tőlük.

Végül több oldalról megtámadtak, hogy ha most és ott azonnal megrendelem, akkor a 398 ezer helyett, a csak mai napon igénybevehető kedvezmény miatt csak 350 eFt, de bankukkal kötött szerződés alapján, majdnem  0 %-os THM  mellett csak havi ennyi meg annyi, sőt abban van még egy a hitelhez kötött élet és balesetbiztosítás is, és a személyes meghívóm még jogosult adni egy rendkívűli kedvezmény, ami által ez már csak 295.000.-

Előhúztam az utolsó érvem, hogy ezt nekem elóbb meg kell beszélnem a fiammal és Emőke lányommal, mert mi minden nagyobb kiadást a családi tanács elé szoktunk vinni.

Ettől azután a direkt ügynök teljesen begurult. Megkérdezte, hogy otthon ki viseli a nadrágot és mondta, hogy ő még jogosult adni 5.000.- forint rendkívüli kedvezményt, de inkább idehívja a nagyfőnököt,mer úgy tudja, hogy ő készült nekem egy csekély ajándékkal.

 A nagyfőnök (a főhiéna) azonnal megjött, megismerkedett a tényállással, átadott néhány színes prospektust az alacsony fordulatú gyümölcsprésről és egy konyhai szilikonkesztyűt ajándékba, amivel a forró tepsit is meg lehet fogni égési  sérülés nélkül, majd közölte, hogy a turmixgép nekem 
ma, csak 199.000.- forint.

A jól koreografált üzleti erőszakosságuk nálam nem jött be, engem is megedzett. Kemény és állhatatos  voltam. Megígértem, hogy a megadott telefonszámaikon mielőbb jelentkezem és elbúcsúztam.  

A mérleg az én oldalamról nézve két óra elpocsékolt idő és egy nagyon jó konyhai szilikon kesztyű, valamint a tanúlság, hogy az ingyenes termékbemutatókra nem szabad elmenni. 

Az ő oldalukról nézve. Ma 19 nyugdíjast sikerült bepalizni, egyet nem, az én vagyok.

Hazaérve lementem a CBA-ba. Vettem Áron tízóraijához sonkát, krémsajtot és cukkinit, a vacsorához pedig hagymás cipót, egy üveg Cabernet Savignon rozét és tejfölt.
Megmelegítettem egy nagy doboz mélyútött csülkös bablevest és hármunkra terítve vacsoráztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése