2019. március 5., kedd

Kezdhetek aggódni.


20190305 kedd

Hat óra előtt szólt Áron, hogy ébresztő, de az igazság az, hogy már korábban többször felébredtem, mert szorongtam attól, hogy elkésünk. ½ 8-ra volt meghirdetve a találkozó és 8-kor az indulás a Műcsarnok melletti parkolóból.

Gyorsan összekaptam magam és indultam le, hogy feltegyem a síléctartót és rögzítsem rá a síléceket. Még fent kértem, hogy a leltár egy példányát hagyja a kisszekrényen és az almát is tegye a tízórai csomagjába.

A síléctartó és a síléc felszerelése simán ment.

Áron közben bezárta a lakást és lehozta a sok cuccát (egy nagy sporttáska, egy hátizsák és a kis gurulós bőrönd).

Időben indultunk és biztos voltam benne, hogy még ½ 8 előtt ott leszünk a megbeszélt találkozó helyen.

Útközben elláttam atyai tanácsaimmal. Fogadjon szót a síoktatóknak, tiltott helyen ne síeljen és ne síeljen gyorsabban, mint amennyit a sítudása megenged. Apa, ne aggódj! volt a kurta válasz.

Hétre odaértünk és egy puszival elváltam a málhásként indult fiamtól, mert nem akarta, hogy azon a 100 méteren segítsek. Mostantól öt napig kezdhettem az aggódást.

Mire ők elndultak én már hazaértem.

Az első dolgom az volt,hogy megnézzem a szobáját, nem hagyta –e itt a személyi igazolványát és a síbiztosítását, de szerencsére a szobájában csak a rendetlenséget hagyta hátra.

Levitem az autót a Regős utcai töltőre. Nagyon elszaladt a nap. Nem sokkal 3 óra után megjelent Zsolt és tartottunk egy matek órát. A bónusz az volt, hogy játszottunk egy sakkpartit. Ügyesen játszott és nagyon kellett kapaszkodnom, hogy nyerjek.

Utána lementem az autóért. Több mnt 230 kmhatótávra töltődött fel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése