2017. november 8., szerda

Csomagolás

Áronnal ¾ 7-től ¼ 8.ig tartott a reggeli vívás, azután 7:20-kor végre elindult.

Én is kiugrottam az ágyból, mert éreztem, ha ma nem kezdek el rendet teremteni a környezetemben, akkor itt összedől minden. Mielőtt holnap elindulok Bristolba, itt nagyjából rendnek kell lennie.

A rendcsinálás közben azért jöttek beugró feladatok, úgy, mint a Manna lekísérése, a mosogatógép berámolása és elindítása, az English Like Natíve leckék leszedése a youtube-ról, egy gyors reggeli, stb.

Az angol leckék leszedésének és DVD-re másolásának csak akkor van értelme, ha azokat gyakran meg is nézem, meg is hallgatom, különben csak a párna alá tett tankönyv effektusa történik.

Ebéd után elkezdtem a csomagolás finomítását. Begyömöszöltem a kis bőröndbe egy pipere csomagot, rátettem néhány inget és egy pár fehérneműt, ami az egyhetes Bristoli kiruccanáshoz szükséges lehet.

Elindultam a XI. kerületi Gyámhivatalba, ahol 3-ra volt megbeszélve Áronnal a találkozóm. Vittem magammal az adás-vételi szerződés egy példányát, mert megfeledkeztem róla, hogy összesen négy példányt kértek. Áron kicsit késett és semmilyen igazolvány nem volt nála.

Hazafele hoztam a CBA-ból néhány zsömlét, sajtot és tarját, hogy az útra készíthessek három szendvicset. A hozzávalók a három gazdagon megrakott szendvicshez kevesebbe került, mint a Ryanair-en egy satnya szendvics. Amíg én a CBA-ban voltam, Áron vett  mind a hármunknak vacsorára kínai kaját.


A házban lakó (valaha villanyautós) taxisofőrrel megbeszéltem, hogy holnap reggel kivisz a Ferihegy 2 B terminálba, csak ¾ 8-ra legyek a hátsó kijáratnál.  Lefekvéskor szorongtam, hogy nehogy elaludjak, ezért megkértem Áront, hogy amikor a „0”-ik órára elindul, akkor engem keltsen fel. Biztonságból még a kütyümön is beállítottam egy 7:15-ös ébresztőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése