2017. november 6., hétfő

Készülődés az útra

Reggel sikerült rábeszélnem Áront, hogy vigyen magával a suliba egy almát.
Elhatároztam, hogy ma soron kívül legurulok Dömsödre, hogy néhány elmaradt dolgot elintézzek. Nem sokkal az után, hogy Áron elindult a suliba, felkeltem és egy gyors reggeli után (pár kocka szalonnára ütött tükörtojás) én is elindultam. 

Az autóban még volt annyi szufla, hogy töltés nélkül egy oda-vissza utat megtegyek.

Ahogy megérkeztem, betettem az autóba a hűtőből kivett tejet és Emőkének az Esztike féle túrót, nehogy megint ottfelejtsem.
Zoli bácsival megbeszéltem, hogy a maradék térkövekből még lerak két sort a kocsi beállóhoz, hogy azzal is hosszabb legyen.

Elgurultam a vegyes boltba, megvenni Norcinak az édes-nemes paprika őrleményt. Ott találkoztam Gáborral és Klárival. Hívtam őket, hogy jöjjenek el megnézni, hogy halad a kocsi beálló. Közben elmeséltem, hogy miként jártam a faoszlopok szállításával, amire Gábor elmagyarázta, hogy azt nem spaniferrel kellett volna rögzítenem, hanem speciális csomóval. Nekik előbb még el kell kerekezniük a Gyivi Janihoz, de utána bejönnek.

Már éppen nézegették a terepet, amikor megjelent Imi és közölte a jó hírt, hogy egy kis (és az Acer-nél gyengébb notebookot tud nekem adni W7-tel és Office-szal telepítve, az ára pedig elenyésző lesz. Fél óra múlva elkészíti, jöjjek érte. A félóra szabadidőt kihasználva először Gáborékhoz mentem át, ahol Klári meghívott egy lecsós sült hús szeletre ebédelni. Nagyon finom volt, utána kávé.
Le is telt a fél óra, mehettem a notebookért Imréhez. A notebook nagyon szép állapotban, rajta a 32 bites W7, egy Word és egy Excel. Az ára cakk-pakk 8.000.- forint, igazán kedvező.

Este otthon mind a hárman a csülkös bablevesből vacsoráztunk.

Áronnal vita a notebook használat, az Internetezés és a lefekvés körül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése