2017. november 24., péntek

Sötétedés után Dömsödre

Ahhoz képest, hogy azt szeretném, ha Áron legkésőbb 7:00-kor indulna el az iskolába, ahhoz képest 7:17-kor ébresztettem. Le se kell írnom, hogy milyen kapkodás következett.

Katika behozta a ház Intéző Bizottságához küldendő kérelmének a fogalmazványát, hogy átolvasva tegyem meg az észrevételeimet, kell-e rajta valamit is módosítani.

Dénes úr telefonált, hogy mehetek a Scenicért. Reggeli után le is mentem érte. Az autó most van a legjobb állapotban, ahhoz, hogy eladásra kerüljön.

Áron időben érkezett haza az iskolából, de mire rendet tudott tenni a szobájában, hogy elindulhassunk, már igencsak esteledett.

Az én feladatom a PET palackok, az Ároné a csirkecomb, a sajt és bármilyen főzelékféléhez alapanyag. Közben vettem egy XL.es pizzát, mondván, hogy a változatosság kedvéért majd vasárnap reggel betesszük a sütőbe és az lesz a reggeli. 

A mirelit zöldségkeveréket már együtt vettük meg. Fizetés után Áron már tolta ki a cuccot az autóhoz, én még vettem egy nagy kosár KFC csirke szárnyat sült krumplival és majonézzel, de azt már az autóban fogyasztottuk el.

A TESCO után már teljesen besötétedett és így kellemetlen volt az út Dömsödig. Küszködtem a köddel és a szembejövők világításával, akik a szabályokkal mit sem törődve csak reflektort voltak hajlandók használni. Ha Áron legközelebb csak ilyen későre lesz kész az indulásra, akkor az utat el fogom halasztani másnapra.

A házban jó meleg fogadott minket és úgy döntöttünk, hogy este már nem gyújtunk be a cserépkályhába.

Áron segített levenni az autóról a két darab 2,5 méteres szelemen gerendát, de utána rögtön felment és bekapcsolta a számítógépet. Feltettem a serpenyőbe a fokhagymával megtűzdelt és a felületén megfűszerezett csirkecombokat, és amikor már majdnem készre sült ráborítottam a mélyhűtött vegyes zöldséget.


Vacsora után folytatta az Internetes foglalkozásait és erről csak éjjel kettőkor tudtam onnan levakarni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése