2017. november 9., csütörtök

Indul a repülő és érkezés Bristolba

Reggel minden jól működött. Még arra is volt időm, hogy nyomtassak egy visszaigazolást a becsekkolásomról.

¾ 8-kor pontban ott voltam a megbeszélt helyen. Még vettem föl némi készpénzt az ATM-ből. Az úton Ferihegy felé sikerült minden dugót elkerülnünk, így sikerült 8:30-kor a nagy terembe kerülnöm, de a nagy tömegtől, akik a Ryanair csekkolásra sort álltak, teljesen megrémültem. Próbáltam a kis visszaigazoló nyomtatványommal átjutni a beszállók közé átjutni, de az erre alkalmatlan volt és azt javasolták, hogy menjek a 64-es sor elejére és kérjem meg a felvevőt, hogy ebből nyomtasson nekem egy vonalkódos Board Pass-t.

Ettől kezdve minden ment, mint a vízfolyás. 

A csomagvizsgálón fennakadtam a piperecuccaim között talált borotvahab miatt, mert az folyadéknak számít és a megengedett 100 ml helyett 200 ml volt. Tudhattam volna, hogy ez nem fog átmenni. Ezt természetesen azonnal ki kellet dobnom a kukába.

Közben nagyon megszomjaztam és vettem magamba egy sört és egy kávét.

Azután felkerültem a Ryanair gépére és 2,5 óra múlva már Bristolban landoltunk.

Norcikám jött elém. Nagyon örültem, hogy megölelhetem.

A családtagokkal egyenként találkoztam, mert kezdetben csak Ádám volt otthon, azután fokozatosan érkeztek haza a suliból a gyerekek . Mindegyik gyerek okos és gyönyörű.
Norci kért, hogy segítsek az ebédkészítésben, amit nagyon szívesen amúgy is megtettem volna. 

Sokzöldséges párolás rajta paradicsomszósszal volt a köret a sütőben sült oldalas BBC-val.
Ebéd után következett az ünnepi diótorta bontás.

 A tortának nagy sikere volt.

Az esti program volt a legizgalmasabb. Norcival, Leóval és egy osztálytársnőjével négyen elmentünk egy Gimnázium (érettségi két éve) bemutatójára, ahol a generál előadás után tárgyanként lehetett érdeklődni az iskola koncepciójáról. 

Leó szerintem nagyon sok tárgy iránt érdeklődött. Az iskola nagyon gazdagnak és jól felszereltnek tűnt és a tárgyankénti lobbi előadások meggyőzőknek bizonyultak. Nekem az egész kirándulás nagy élmény volt.


Este Ádámmal megittunk egy-egy kupica törkölypálinkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése