2021. január 7., csütörtök

Az ingatlanos felméri a két szomszédos telket.

 20210107 csütörtök

Kora hajnalban ébredtem. Belehallgattam egy francia podcast-ba és ekkor szembesültem először azzal, hogy én milyen nehéz feladat elé állítom az angol tanítványaimat, amikor otthoni gyakorlásra egy angol podcast-ot adok házi feladatként meghallgatni. Ami lehet, hogy nekem könnyű, de nekik nehéz. Kicsit vissza fogom fogni magamat. A tanulásnak fontos segítője a sikerélmény. 

Reggel 8-ra lementem a háziorvosi rendeőbe. Most voltam harmadszor influenza elleni és Covid 19 védőoltás ügyben. Először oltóanyag nem volt, másodszor a személyzet hiányzott hozzá, most pedig azt mondták, hogy nem jegyeztettem elő magam. Most előjegyeztek (négy nap múlva) Hétfő 3/4 4-re. 

Lehet, hogy Norcikámnak van igaza, hogy itt egy kicsit szervezetlenebbül mennek a dolgok, mint Bristolban.

Amikor elmondtam P. Zsuzsinak, rögtön azt mondta, menjek el délután a rendelőjébe és beadja, de én addigra már indulatban voltam Dömsöd felé.

A Mizseinél vettem egy üveg Unicumot, egy palack sört és az éttermében bedobozolva egy csülkös bablevest.

Véletlenül éppen akkor érkeztem a bázisra, amikor N. József Dömsödi ingatlanos. Mind a két szomszédos telekre vetett egy pillantást, de holnap még el fog jönni kora délután, hogy megmérje a két telket pontosan.

Becuccoltam mindent és a bableves felét megmelegítettem a mikróban és megettem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése