2021. január 5., kedd

ha rend van otthon, hazamegyek

 20210105 kedd

Elég későn, már majdnem 10 órakor ébredtem arra, hogy az ablakon betűz a nap.

Megnézem a leveleimet és a főbb híreket, amiktől nem csoda, hogy Emőke joggal eltanácsol. Még elvégzek egy-két Duolingó francialeckét. 

Ahhoz, hogy megtervezzem a hazautat, tudnom kellene, hogy Gazdagréten a lakásban milyenek a viszonyok, mi az ami vár rám. Csak azért, hogy két órát utazzak oda és rögtön két órát vissza, el se indulok.

Először Áront hívtam. Nem jó jel, a  telefonja azt mondja, "ez a hívószám pillanatnyilag nem elérhető, próbálkozzon később." Ilyet, akkor szokott mondani, ha le van merülve a telefonja.

Emőke bizonyára el van foglalva valamivel, mert nem veszi fel a telefonját. 

Azért én elkezdek készülődni. Készítek valamit a kései reggelire, közben bekapnék egy unicumot, de száraz napok vannak.

Emőke később visszahívott azzal, hogy Áronnal vagy csak ajtón keresztül vagy csak telefonon tud kommunikálni, mert őt be sem engedi a lakásba, de megkérte, hogy mire megérkezem tegyen valamelyest rendet.

1/2 6-ra érkeztem haza. Kupi fogadott, de a szokásosnál kisebb. Áron nem kért a pizzából, viszont nem tudta megmondani, hogy hova tette a ketchupot, így én sem tudtam belóle enni. Szerintem ahelyett, hogy kitvitte vona az erkélyre, kidobta.

Lepihentem és amikor felébredtem, az asztalon várt Katika káposztája és Emőke finom zöldséglevese. Sajnos kenyér nincs itthon hozzá.





 

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése