2021. január 15., péntek

Ingatlan iroda lettünk

 20210115 péntek

1/2 6-kor felébredtem, de azután sikerült lebeszélnem magam arról, hogy ilyen korán kezdődjön a nap.

Jól alakul a Nagyszeben téri garzon megvásárlása. A lakás jó állapotú és nem ismeretlentől veszem, hanem régi jó barátomtól Sch. Évától.  

Csendes helyen van  és egy szökőkutas nagy parkra néz. Már el is terveztem, hogy a szökőkúthöz közel ültetek egy újabb smaragdfát.

Emőke lányom írt a Viberen, hogy holnap kora délután lejönne értem, itt Dömsödön megebédelnénk és hazavinne. Örülök, ha lejön, de én csak akkor szeretnék innen Gazdagrétre menni, ha otthon rend van. 

Abban maradtunk, hogy ezt programot szombaton délelőtt egy kicsit még majd finomítjuk.

Emőke kérésére egy kicsit elpakoltam a kert közepén lévő tüzifát, hogy ha jön, akkor rá tudjon kanyarodni a kocsibeállóra, hogy amíg ebédelünk addig töltődjön az autó, mert az is tervbe van véve, hogy esetleg kimegyünk Pátyra és ott megmutatja azt a többgenerációs házat, amelyiket anyukájával és Csabi öccsével terveznek megvenni.

Nem sokkal később Éva is átküldött egy ingatlan vásárlási szándéknyilatkozati formanyomtatványt, hogy komolyabb formába öntsük A Nagyszeben téri garzon ügyét.

Nagyon beindultak a telek. a ház és a lakás eladások, vásárlások körülöttem. Ehhez már egy ingatlanos szakember is szükséges lenne. Kicsit be fogom húzni a kéziféket, mert nekem ez már így túl pörgős.  

Közben elsétáltam a Mizsei boltba vöröshagymáért, tejért és sörért.

Visszatérve megfőztem pár szem krumplit petrezselymes krumplinak, amit sikerült elsóznom. A krumpli levében pardicsomleves készült, így az is sósabb lett a kelleténél.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése