2021. január 6., szerda

A két gyerek már felnőtt

 20210106 szerda

Korán, de azért 8 óra után  ébredtem. Behoztam az erkélyről (most az erkély a hűtőszekrényünk) a sört, mert nagyon szomjaztam.

Megnéztem Béla egyik 20 évvel ezelőtt készített "sörkör" videóját. Nagyon jót nosztalgiáztam, de sajnos azóta már nincs mindenki közöttünk. RIP.

Még kilenc óra előtt lementem a CBA-ba (tej, kenyér, felvágott, sajt és egyebek). Benéztem a pedikűröshöz is, de ott most csak egy lány helyettesített, aki csak körömlakkozást vállalt volna, de mondtam neki, hogy azt majd ha homokos leszek, de az még egy kicsit odébb van.

Reggeli után elővettem a lakásbiztosítások ügyét, de még csak a Dömsödit sikerült tisztábatennem. Bele is fáradtam rendesen.

Átutaltam a Telekom otthon szolgáltatás elmaradt számláját.

Áron, Emőke és én összeültünk, hogy megbeszéljünk egy-két szűk családi problémát. Nekem úgy tűnt, hogy Áront sikerült néhány pályakorrekcióra rávennünk. Többek között Áront sikerült arra rábeszélni, hogy a nappaliból kiselejtezett padlószőnyeg ne csak bedobva legyen a WC-ben, hanem feltekerve tároljuk addig valahol, amíg nem dől el a végső sorsa. 

Csak utólag tudtam meg, hogy Emőke lányom belement egy telek és ház vásárlásába Pátyon, ahol én mint Ipari Főágazatvezető Fómérnökként húsz évet dolgoztam. Persze ő már felnőtt, de lehet, hogy hasznos lett volna, ha előtte megbeszéljük.

Nem egyszerű ez a két gyerek és Áron a problémásabb. 

Délután ötkor Áron elkezdte készíteni a vacsorát. Egy finom sokemeletes  hamburger lett a végeredmény. Emőkéét átvitte neki, nekem meg behozta a szobámba. Nem is értem, hogy miért szeretne informatikus lenni, miért nem szakács.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése