2021. július 26., hétfő

Munkakerülés

 20210725 Vasárnap

12-kor ébredtem. Nyomasztó álmom volt. Egy elosztó szekrényt kellett installálnom 120 felhasználó számára. Szerencsére 12-kor felébredtem.

Először a napi folyadékszükséglet bevitele (áványvíz. wiskey, brokkoli krémleves)

Most, hogy Mariska (a mosogatógép) nem működik, erőt kell venni magamon egy kézi mosogatáshoz. Eddig ebbe még senki nem halt bele.

A menekülő útvonal a szövegbevitel és a spanyol Duolingó. Egyik se hasznosabb, mint a mosogatás, de mindkettő kényelmesebb mert azokat az ágyban hanyattfekve is lehet végezni és különben is ma munkaszüneti nap van.

Mit lehetne még kitalálni a mosogatás helyett? Hogy nem ez lesz a kedvenc hobbym az már biztos. Van olyan ember, aki csak azért kimegy Ausztriába, hogy ott napi 8 órát mosogathasson. Ki érti ezt?

Megvan! Kimegyek és elkezdem gyomlálni a konyhakertet. Ez egy igazi pótcselekvés. 

Lehet, hogy mégis meg kellene nősülnöm? Annyi csinos eladó lány van, akik biztosan szeretnek mosogatni.

Még bejövet is találok magamnak fontosabb munkát, mint a mosogatás. Kiveszem a mélyhűtőből a csirkecombokat és  a kettőből az egyiket a mikróba teszem, gyengéd fokozatra kapcsolom, hogy felengedjen. Beirdalás, megtűzdelés fokhagymával, só, bors és egy felkarikázott krumplival mehet a serpenyőbe. Mindkét oldalát átsütve tálalható az ebéd. Nagy nehezen találok még egy tiszta tányért. Hozzá kovi ubi, utána sör. 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése