2021. július 9., péntek

Norciék érkezése és fogadása

 20210709 péntek

Ébredés 6-kor. Megérkezett a beharangozott lehülés és a várható zivatarok miatt még az is lehet, hogy Levente esti fűnyírása is elmarad majd.

1/2 8-ra elkészül a hagymás, szalonnás tükörtojás és a tejeskávé.

A Bristolba szakadt családom három részletben érkezik. Ádám és Artúr már Magyarországon vannak. Norci és Janka vasárnap érkeznek. Velük  rögtön szeretnék valahova beülni egy welcome-ra. Samó és Leó csak később jönnek.

A mostani információim birtokában az Apor Vilmos téri kínaiban heten leszünk, mint a gonoszok. Vasárnap délután 2 órára az asztal lefoglalva. 

Közben egyeztettem a csomagküldő szolgálattal, hogy a csomagomat legkorábban csak július 13-án (kedden) kézbesítsék Dömsödre. 

Kora délután kimentem a Dunára, hogy leússzam a félórás penzumom. Sehol nem találtam a parton létrát, ezért vissza kellet, hogy jöjjek érte. "A rest kétszer fárad." A víz nagyon finom volt. Janika 30 °C fokosnak mérte, de szerintem az csak 28 fokos volt. 

A Dunáról bejövet, meg fűszereztem és megtűzdeltem fokhagymával a két nagy csirkecombot, majd odatettem a nagy serpenyőbe sülni.Sütöttem hozzá krumplit és tálaláskor volt mellette kovászos uborka is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése