2017. február 19., vasárnap

Diéta.pdf


Amikor Marika telefonált, már készülődtem a reggelihez. Áron még nem kelt fel, de már rendelt, hogy ő tükörtojást szeretne reggelizni sült tarján. Gyorsan elkészítettem, hogy mire Marika megérkezik túl legyünk a reggelin. Majdnem sikerült is.

Marika minden darabra külön engedélyt kért, mielőtt kidobta volna.

Amikor megjött, azonnal nekikezdett a takarításhoz és a rendcsináláshoz.

Szerinte a rendnek három alappillére van:

·         Használat után mindent a helyére tenni

·         Rendszeresen takarítani

·         A fölösleges dolgokat kidobni.

Hozott magával zöldséglevelekből és banánból készült italt, mert ő egy ideje teljesen átállt a nyers zöldségek fogyasztására. Nagyon finom volt.

Az Emőke által küldött csizmáknak nagyon örült és Viberen meg is köszönte. Emőke nadrágjának zipzár cseréje a jövő vasárnapra lesz készen.

Megragasztottam a szétesett bluetooth kulcsot, de a bluetooth hangszóróval nem sikerült összekapcsolni, pedig még Béla is mindent megtett, hogy sikerüljön.

Béla átküldött egy DIÉTA. PDF-ET, amiből kiderült, hogy szinte mindent tilos ennem. El fogom készíteni a tejfölös sült karfiolt, de abból is csak Áron ehet majd, magamnak pedig egy tejfölös tésztát (ropogós sült szalonna darabkák nélkül).

Áront megint nem tudtam lecsalogatni az ebcsorához (Ebéd vacsoraidőben), mert odaragadt az Internethez.  Végül ahhoz kellett folyamodnom, hogy a villanyóra szekrényben lekapcsoltam mind a három fázist. Ekkor végre lejött és elkezdhettünk enni.

Késő délután átjött Judit és Levente. Judit hozott egy doboz tojást.

Levente felment Áronnal, amíg Judittal beszélgettem. Neki is sok problémája van otthon Leventével és a szimptómák közel azonosak.

Később elkezdtünk pakolni, mert Emőke kérte, hogy még világosban érjünk haza. Áron csak ímmel-ámmal segített, viszont Levente mindent kihordott az autóba, Judit pedig nagyot alkotott, mert lezsírtalanította az autó szálvédőjének a belsejét, ami sokat számít az esti vezetésben.

Végül hat óra fele elbúcsúztunk és mi is el tudtunk indulni. Hiába jöttek szembe autók, nagyon megjavultak a látási viszonyok.

Az már csak itthon derült ki, hogy a notebook töltője ott maradt.

Áron többször is próbált átvinni Emőkének s sajtos tejfölös sült karfiolból, de ő még nem volt otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése