2017. február 28., kedd

Csirkeleves balhé


Egy darabig csak mondtam, csak mondtam Áronnak, hogy mennyi az idő, azután egyszer csak eltűnt. Ekkor már olyan ¼ 8 lehetett.

Lassan én is készülődtem a felkelésre. Ilyenkor program szilánkokból próbálom összeállítani a nap tervét. Ha sikerül a prioritásokat is beállítani, akkor rögzítem.

A ma délelőttre tervezett ERSTE bank látogatást áttettük péntek délelőtt 11-re.

Dél körül elindultam a NISSAN Gablini-be, hogy Konkoly úr segítségével benyújtsuk az állami támogatáshoz szükséges kérelmet. Autóm nem lévén a TESCO busszal közelítettem meg az irodát. Egy darabig eljutottunk, de mivel sehol nem találtam meg az adókártyát, a száma pedig nem volt elégséges a kérelemhez átmenetileg feladtuk.

Hazajövet a Katika gombás tésztáját ebédeltem és próbáltam utána nézni, hogyan lehet a „nem találom” adókártyát pótolni.

Áron úgy jött haza, hogy hozott egy 2-est, meg egy 3-ast. Azt kértem tőle, hogy addig ne kapcsolja be a számítógépet, amíg az olasz leckéjét nem tanulja meg. Mégis bekapcsolta, én meg „mégis” elvettem tőle. Nagy balhé kerekedett belőle, még a ház is beleremegett. Azután megtanulta, én meg visszaadtam a notebookját.

A vacsora sem ment simán, mert ő nem szereti a csirkelevest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése