2017. február 14., kedd

Mély beszélgetés Áronnal


Reggel mindenki ment a dolgára. Áron 7:15-kor elindult a suliba, Emőke pedig készülődött, hogy bemegy az egyetemre, konzultációra.
Én, amikor már beszúrtam magamnak a fraxiparint és bevettem a reggeli Detralexet, készítettem magamnak egy ham and eggs-et, hozzá pirítós rozskenyeret és egy nagy bögre tejeskávét. Mustárról és csípős paprikáról szó sem lehetett, de egy csemege zöldpaprikát azért felkarikáztam hozzá.
Emőke, mielőtt elindult volna az egyetemre, betette a hűtőbe az ebédre készített tejfölös zöldbab főzeléket és a sült csirkemellet.
Reggeli után elkezdtem sorban a feladatokat. Felhívtam a már az ERSTE-nél dolgozó K. Viktor urat, hogy a portfólióból vágjon ki egy darabot és tegye a Forintszámlámra. Mivel ma nem tudok bemenni, ezért azt mondta, hogy a tranzakciót egy futárral kiküldi aláíratni.
Felhívtam Gyöngyit, hogy járjon el a bérlőnél, hogy az utalások pontosabban érkezzenek. Utána magam is elkezdtem utalgatni a feltorlódott számlákat.
Este Áronnal nagyon mélyen elbeszélgettem arról, hogy valamin változtatni kellene. Vagy egy számára könnyebb gimnáziumban kellene folytatnia a gimnáziumi tanulmányait, (már kilenc egyese van kémiából), mert én nem szeretném a mindennapi szemrehányásaimmal magamat idegesíteni , őt pedig boldogtalanná tenni, vagy neki kellene változtatnia a napirendjén valamint az Internet és a tanulás prioritását felcserélnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése