2017. január 15., vasárnap

A romeltakarítás már majdnem befjezve


Vasárnap a lustálkodás hivatalos ideje. Még a telefonomat is elhalkítottam, hogy sokáig tudjunk aludni.

Nem is regisztráltam, hogy pontosan mikor keltünk, de az tuti, hogy jó későn. Holnap ugyanezt már nem tehetjük meg, mert Áronnak a suliba kell mennie, nekem meg 9-kor van egy időpontom P. Zsolthoz a Reálszisztéma igazgatójához. Úgy terveztem, hogy utána fogom elhozni az autónkat a szervizből.

Azzal kezdtem a napot, készítettem sok bundás kenyeret, mert tudtam, hogy azzal Áront is fel tudom kelteni. A bundás kenyérhez feltálaltam sült paradicsomot, lila hagymát, újhagymát és a tegnap vásárolt hagymás kenyeret, valamint mézes meleg tejet és tejeskávét.

Emőkét is invitáltuk, de ő végül nem jött. A reggeli Áronnak is nagyon ízlett.

 
Itt volt az ideje, hogy a lakásban a megérkezésünk okozta harctéri állapotokat megszüntessem. El is kezdtem a pakolászást, abban bízva, hogy majd Áron is követi a példámat.

 
Közben Jujuval több levelet is váltottunk, sőt, sikerült is egy kicsit összekülönböznünk. Ez nem baj, mert legalább tisztázódik, hogy miben nem értünk egyet.

 
Emőke megkérte Áront, hogy a szennyeseit pakolja be a mosógépbe, hogy elindíthassunk egy nagymosást. Amikor a mosógép megtelt el is indítottam.

 
Délután rendbe tettem a LED lámpa állományt, mert azt ígértem a bérlőnek, hogy az egész készletet odaadom majd neki, válogasson belőle a kedvére.
 

Áron közben úgy tett, mintha tanulna, de azért ködösített, hogy ahhoz neki miért van szüksége a notebookra.
 
Emőke hozott egy kis székely káposztát, de Áron hiába ment le tejfölért, vasárnap este hatkor már minden üzlet zárva volt.
 
Én még megírtam D. Katinak, hogyan tudná képezni magát tovább, ha már befejezte a Duolingó összes gyakorlatát. 

A mosógépből mindent kiteregettem, Áront pedig arra kértem, hogy ő is tegyen rendet a szobájában, fürödjön meg és rámolja ki a mosogatógépet.
 
Dominikának írtam egy hosszú levelet, arról, hogyan kerülheti el nagy biztonsággal a kéziratainak elvesztését.
 
Igyekeztem befejezni a rendrakást és minden ébresztőt beállítottam, nehogy reggel lekéssem a megbeszélést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése