2017. január 3., kedd

Elkezdődött a suli


A karácsonyi szünet utáni első tanítási nap. Áron reggeli indulásánál ismétlődnek a szokásos problémák. Nincs előkészítve a „mit vegyek fel”, elmarad a fogmosás és 7:20-kor van az indulás, viszont nem vitt almát, narancsot és a Mannát is elfelejtette leengedni.

A bérlő telefonált, hogy kizárták magukat a lakásból, tudok-e segíteni. Szerencsére az egyik ingatlanos ez ideig még nem adta vissza a kulcsot, így azután tudtam.

Én is későn reggeliztem, de utána azonnal indultam Budaörsre, hogy megjavíttassam az autó fűtőventillátorát. Ott a szervizben, legkorábban csak január 6.-án pénteken tudják fogadni az autót, ezért vissza kellett hoznom. A fejemben még nem kapcsoltam át az új változatra (no, meg, azért mert hülyülök), megkérdeztem, hogy hogyan jutok el a buszmegállóig. Még kész szerencse, hogy csak 10 métert mentem, amikor leesett a tantusz, hogy az autóval kéne hazamennem.

Útközben csörgött a telefon. Érdeklődtek, hogy az ingatlan ki van-e már adva, vagy még kiadó sorban van. Ekkor jöttem rá, hogy már le kellene vennem az ingatlan.com hirdetési oldalról.

Pacher Andit is próbálom behálózni a Duolingóba. (Miért csak nekem legyen rossz? -J ) Tudom, hogy egyszer már nekifutott az angolnak és tetszett is neki, de feladta.

Áron hazaért a suliból, de a nem a legjobb hírekkel szolgál.

Emőke áthozott egy kis halászlét és azt mondta, ha már megettük, csak akkor jön át vacsorázni tökfőzeléket és sült húst. Szót fogadtam és később együtt vacsoráztunk hármasban.

Időben lefeküdtünk, de Emőkének még késő este is át kellett jönnie, hogy Áronnál számítógép kikapcsolást rendeljen el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése