2017. január 4., szerda

Gyenge apa


Áron ébresztőjére már hatkor felébredtem, de hét előtt öt percig hiába kértem Áront többször is, nem volt kedve felkelni. „Ne izgulj apa, hét óra előtt el fogok indulni.”  Ha nem is hét előtt, de hét után öt perccel sikerült elindulnia, igaz, hogy az almát itthon felejtette, de legalább elindult.

A reggelihez, ami egy debreceni és egy lágy tojás volt, Emőkétől hoztam tejet, hogy egy tejeskávét készíthessek.

Már 10 óra is elmúlt, amikor az autóból kirámoltam a rendetlenséget és az autót levittem a Renault Baumgartnerhez, hogy leadjam javításra.

D. János megmutatta a Clio nagyságú Renault Zoe-t, ami egy nagyon kulturált elektromos autó, csak egy baja van, hogy kétszer annyiba kerül, mint egy normál autó. Mentünk is vele egy kört és nagyon tetszett, de jelenleg nem fér bele a budget-be.

Itthon Emőke hozott át egy nyugger ebédet, amit hamarosan el is fogyasztottam.

Áron hazajött és egy szóval nem említette, hogy problémák lennének az iskolában. Az @Napló-ból kellett megtudnom, hogy kémiából megkapta az ötödik 1-est. jelenleg három tantárgyból áll bukásra és hiába fogják még feleltetni, ha nem tanul, csak lóg az Interneten, akkor ez a bukás csak erősödni fog.

Ha igaz az, hogy minden betegségnek pszichés eredete van, akkor nekem előbb-utóbb ki fog lukadni az amúgy is sérülékeny egészségem.

Ma még az iskolatáskáját sem vitte be a szobájába, nehogy kísértésbe essen és belenézzen valamelyik könyvbe is, csak bement a szobájába és felcsatlakozott az Internetre.

Később Emőkétől hozott át vacsorát magának. Én csak a tegnapi sült hússal tudtam kínálni, de abból nem kért.

10 órakor még be kellett mennem Áronhoz, hogy most már végképp kapcsolja ki a számítógépét.

Még a lányomnak is át kellett szólnom, hogy most már oltsa el a villanyt és aludjon, hogy holnap reggel kipihenten menjen vizsgázni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése