2017. január 2., hétfő

Vége a karácsonyi szünetnek


Na, végre, egyszer sikerült felkelnünk időben, ahogy egy fehér emberhez illik. Igyekeztem mindent összepakolni és előkészíteni a berámolásra.

Manna egyfolytában keresi a kijáratot, meg a vészkijáratot, de akárhogyan is szeretne, már nem mehet ki. Nagyon rossz néven veszi, amikor bezsuppoljuk a hordozóba. Kikapcsolom a fűtést és behajtom a zsalugátereket. Áron kiviszi a szemetet és a biót.

8:50-kor beülünk a jéghideg autóba és indulás. Az autóban, nem lévén fűtés, egyre jobban fázunk. Annyi eszem lehetett volna, hogy legalább egy takarót hozzunk magunkkal. Nem baj, ki fogjuk bírni azt az egy órát amíg, hazaérünk.

Kicsit átfagyva értünk haza. Áron megkegyelmezett Mannának és kiengedte a szabad terepre. Én ahogy felvittem a cuccokat, megengedtem a meleg vizet a kádba és belemerültem.

Megírtam a Seagate külső merevlemez pontos típusát Zolinak, hogy próbája meg beszerezni a nálunk elkallódott USB/SS kábelt.

Emőkének átküldtem Berni receptkönyvét az igazi olasz pizza végett.

Tettem egy közepes bevásárlást a CBA-ban, hogy ha nekem is kedvem szottyan Berni receptje után pizzát sütni, akkor legyen meg hozzá minden alapanyag.

Áront elég nehéz volt rávennem, hogy végre menjen le a K&H bankba és rendezze a hitelkártyájának az aktiválását.

Kitöltöttem és ajánlva feladtam a GRAWE biztosító szerződés felbontási kérelmét. A Gazdagréti posta teljesen új ruhát öltött.

Vacsorára ketten kétfélét eszünk. Áron az Emőke áthozta lencsefőzelékre szavazott, míg én a Zsolti készítette csülkös pacalt preferáltam egy kis csípős paprikával ízesítve és hozzá egy kis lencsefőzeléket és pirítóst. Mondhatom, hogy finom volt, de talán még egészségtelenebb, mint a körömpörkölt.

Közben azért az élet nem áll meg és elindítottam egy nagymosást.

Sikerült installálnom Adrinak a fogászati mini kameráját, amivel készült mintaképet át is küldtem neki. Örült neki. Már csak az a kérdés, hogy vajon az ő XP-jén is ugyanolyan könnyű lesz telepíteni, mint nálam a W 10-en.

Lefekvéskor Áron még elkérte a mobil telefonomat, mondván, hogy a három ébresztője közül egyik se jó. Már olyan későre járt, hogy nem akartam erről vitázni. Sajnos tudtam, hogy a fő ok, hogy még szeretne nézni egy kis hülye filmet a „jobbmintatv” neten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése