2019. február 5., kedd

A KgfB megszüntetése sem egyszerű


20190205 kedd

Áronhoz benéztem reggel  ¼ 8-kor. Már javában készülődött, hogy indul a suliba. Nem voltam teljesen meggyőződve, hogy már 100 %-osan jól van és féltettem.  Arra kértem, nagyon jól öltözzön fel és ne felejtsen el sálat is vinni.

Reggelire sült baconba tekert sonka, lágytojás pirítóssal és tejeskávé.
Délelőtt email levelezés, duolingó és viber.

Délben elindultam a Renault Baumgartner új telephelyére abban a reményben, hogy ott kaphatok egy másolatot a KPG-801 adásvételi szerződéséről, mert az kell a KGFB megszüntetéséhez.

Rögtön Csabát kerestem, de ő nem tudott segíteni, ezért az Okmányirodába irányított. Bár már csak egy óra szabadidőm maradt, mert Zsoltot váram háromra matekozni, gondoltam ez még belefér.

Az ÚjBuda önkormányzatnál nem tudtam „Gépjármű” ügyekben sorszámot húzni, mert mint mondták gépjármű ügyben a rendszer az egész országban bedöglött.

Háromra megjött Zsolti és matekoztunk. Valószínűség számítás, Kombinatórika, Ismétléses és Ismétlés nélküli permutáció.

Közben Áron is hazaérkezett. Örültem annak, hogy se láza nem volt, se a torkát nem fájlalta.  Annyira jól van, hogy közölte, a harmadik 100 €urót a síelésre holnap be kell fizetnie.
A matek órát Zsoltival éppen befejeztük, indultam az Erste Bankba az €uróért.
Ami a vacsorát illeti Áron vállalta, hogy mindent beszerez hozzá és el is készíti. Mindjárt hét óra és még meg sem beszélte Emőkével, hogy mi legyen a vacsora.  ½ 4 óta csak az Internet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése