2019. február 15., péntek

vita az "utalj pénz"-ről


20190215 péntek

6-tól  ½ 8-ig szólt Áron ébresztőórája. Akkor indult el, én meg akkor kapcsoltam ki. 

A rendetlenség, amit a szobájában hátrahagy, egyszerűen elviselhetetlen. Tányérok, bögrék, flakkonok és kajamaradékok az ágyon, a földön pedig szana-szét ruhák.

Készítettem magamnak reggelit és ½ 10-kor indultam a Budapest Bankba, miközben Mannát is lekísértem.
K. Viktorral mindent részletesen megbeszéltem, így a jövő hét végére minden a HUF, az USD és az EUR Fizetési folyószámlámra kerül.

Hazaérve elkészítettem Áronnak a postán a március 5 és 10 közötti utasbiztosítását.

A Nissan LEAF vontathatóságával kapcsolatban az Ügyfélszolgálatuk kérte, hogy küldjem el  nekik az autó VIN táblájának (alvázszám) a fotóját. Lefotóztam, elküldtem.

Emőke áhozta Mannát és jó utat kívánt nekünk.

Áron utolsó szava az volt, hogy utalj pénzt kajára. Nem utalok, mert a ragacsos italos flakkonkból több jött vissza, mint kellene, a K&H kivonata alapján pedig úgy tűnik, nem jól gazdálkodik a pénzzel.

Ma azt mondtam neki, hogy minden nap készítek bőséges tízórait, este vacsorát és fizesse be az ebédet 10.000.- /hó. Ehelyett ő kéri, hogy hetente utaljak, de inkább 20 ezret, mint 10-et.
Most azt kértem, hogy a tegnap megmaradt tejfölös csirkemelles gombapaprikás maradékát egy kis lábosban tegye a hűtőbe és a penészedő csirkelevest, amit ötödik hete kérek dobja ki a WC-be.
Nagy nehezen megérkeztünk. 

Dömsödre érve Manna többszöri hívás ellenére csavarog (jól érzi magát) Madj még később azért próbálkozom behívni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése