2019. február 10., vasárnap

Nissan LEAF vontathatósága


20190210 vasárnap

Ragyogó napsütésre ébredtünk. Manna is napozik az ágyon és belenyugodott, hogy ma délelőtt nem mehet ki, mert nem vállalom annak a kockázatát, hogy koradélután nem fogom tudni beterelni az induláshoz.

Hosszas keresgélés után találtam egy nagyon öreg (1973) használt lakókocsit N126-os lakókocsit. Rögtön megkérdeztem Szákikát, hogy emlékszik-e még, hogy annak idején hogyan szerelték ezekbe be a három üzemmódú (220 V, 12 V, PB gáz) 50 literes Lehel hűtőszekrényt.

Ha el tudom intézni a Nissan LEAF vontathatóságát, akkor lehet, hogy megveszem.

Reggelire megsütöttem egy debrecenit (mustár, lilahagyma, csípőspaprika), utána tejeskávé.

Próbáltam megkeresni a Junkers aljában azt a kis fekete dobozt, amiről a Fóka Plusz szakembere a telefonos segítség alatt mesélt, de nem találtam. A javítás a jövő hét második felére tolódik.

Ha a Grimm mesék letöltésének a hosszát nézem, akkor csak két óra magasságában tudunk hazaindulni.

Kettő után el is indultunk.

A Szigethalmon a ”Király Hambi”-ban Áronnak rendeltem egy Sajtburgert (lila káposzta és hagyma kizárva), magamnak egy gyrost pitában „mindent bele”.

Itthon Áronnak a három nap alatt nem sikerült eltakarítani Manna bekakálós nyomait. Áron azt mondta nem jött fel. Bevallom nekem is 3 percbe tellett, mert már nagyon oda volt száradva. Ez 1440-ed része a három napnak.

Mind a ketten elfogyasztottük a hambikat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése