2019. február 25., hétfő

A telek végleges átvétele


20190225 hétfő

A szolid reggeli után az Anzsu Optikában kezdtem, ahol közölték, hogy csak délután fog megjönni a lencse. Nem probléma, ha megjön küldjenek egy SMS-t.

Onnan az Erste bankba mentem és felvettem annyi pénzt, hogy ma ki tudjam fizetni az ügyvédnél a telek vételárának hátralévő részét.

A tüdőgondozóban csak délután ½ 5-re voltam előjegyezve. ezért még hazamentem.

Ebédre megettem egy csirkeleves felét.

Időben odaértem a tüdőgondozóba. Készítettek egy friss röntgen felvételt, de a doktornőnek olyan közel kétórás csúszásai voltak, hogy azt nem tudtam megvárni, inkább kértem egy új időpontot.

Még így is bő ¾ órával később érkeztem az ügyvéd úrhoz, mint ahogyan azt megbeszéltük.

V. Ilonának átadtam a pénzt és ávettem a végleges adás-vételi szerződést.

Én ma este fizettem ki a Dömsödi szomszédtelek teljes vételárár, Sokáig nem jött ossze az üzlet, mert nagy volt kozottünk a szakadék. Az eladó 8 milláért hirdette meg a telket és ehhez az árhoz görcsösen ragaszkodott, Én 4 millát gondoltam érte adni, de erről az eladó hallani sem akart. Végül, amikor András (Emőke barátja), aki sokkal jobban ért hozzá, mint én, megnézte és azt mondta, hogy szerinte 6-ot ér, akkor ráijesztettem az eladóra, ha 6-ért nem adja oda, akkor máshol vesze, pedig tudhatta volna, hogy csak blöfföltem, mert nekem a telek egyesítés is fontos szempont volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése