2019. február 22., péntek

Manna és a TESCO


20190222 péntek

Már hajnalban felébredtem. Megírtam Tímeának, hogy a nekem küldött anyagán szerintem nem volt mit korrektúrázni, hibátlan.

Úgy láttam, hogy Áron időben elindult.

Csak 10-kor reggeliztem, addig hagytam, hogy korogjon a gyomrom.

Elindultam az Erste Banka, mert Ilonának az volt a kérése, hogy a foglalón felüli rész hétfőn ne utalással, hanem kp. történjen. Ott közölték,hogy ekkora kp kivét csak előzetes bejelentés után történhet. Bejelentettem és hétfőn délelőtt mehetek érte.

Áron három után érkezett haza, de csak 4 óra után tudtunk indulni.

Manna azt írta haza Emőkének, hogy: „Szia Mami, nagy nehezen lejutottam a birtokomra. A TESCO-ban meg kellett állnunk. Apám azt mondta, hogy azért, hogy nekem vegyen valami finomat Vett is, de a fó cél az volt, hogy leadják a PET palackokat (Ki nem szarja le a környezetvédelmet)  és ő megvehesse magának azt a fekete löttyöt.

Áron csirkecombokat vett, ahelyett, hogy vett volna csirkeaprólékokat, amik olyan jól megfőnek a sokzöldséges kedvenc levesemben.

Apám az út második felében egyfolytában berzenkedett, hogy ha 20 perccel előbb indultunk volna, akkor most nem kelene sötétben vezetnie.

Fó az, hogy szerencsésen megérkeztünk.

Elindultam vadászni. Ezek (apámés Áron) már nem is tudják, hogy 1000 évvl ezelőtt mi is volt az. Ma már csak CBA  és bankkártya van.

Holnap reggel 8-ra jön a kertész. Remélem, hogy nem fog akkora "rendet" csinálni, hogy a búvóhelyeim is megsínylik. „

Bekaptuk a maradék KFC-s csirkeszárnyat és lefeküdtünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése