2019. június 24., hétfő

A Biztosítóval sem könnyű


Isten malmai lassan őrölnek. Arra gondoltam, hogy mielőtt kihívok egy takarító brigádot, a Biztosítóval meg kellene nézetnem a lakás állapotát a szakértőjükkel, nehogy a kártérítésnél később vita legyen.

Egy órán keresztül hívtam őket „Az Ön hívása számunkra fontos. Jelenleg sajnos minden munkatársunk foglalt, kérjük, ismételje meg a hívást később.”

Amikor végre sikerült egy emberi hanggal beszélnem és elmondtam, hogy mi a problémám, közölték, hogy „a szakértőjük legkorábban csak 5 nap múlva tudja megtekinteni a lakást, de addig a kárelhárítást nem szabad elkezdeni.” Erre azt mondtam az ügyintéző hölgynek, hogy örülök, hogy a beszélgetésünket Önök rögzítik, mert én is rögzítem, és akkor tájékoztatom Önöket, hogy amíg a lakásunk lakhatatlan, sőt mi több fertőzésveszélyes, addig kénytelen vagyok a biztosító kártérítésének a terhére a gyerekemmel szállodába költözni. Szívesen fogadom az Önök ezzel kapcsolatos költségkímélő javaslatát. Önnek pedig addig is további szép napot kívánok. VÁRJON, KAPCSOLOM AZ OSZTÁLYVEZETŐT! Neki ugyanilyen halkan és udvariasan elmondtam, hogy mi a problémám, mire azt kérte legyek türelemmel, azonnal intézkedik és kárszakértőjük még a mai napon fel fog keresni.

Katika ma felhívott, hogy jöjjek haza, mert, hiába javították meg tegnap megint folyik a sz.. a lakásból. Most újra kijöttek és javítják, de István nem tudja tovább őrizni a lakást, Katikának meg el kell mennie.

Áront és a Mannát otthagytam Dömsödön. Kajájuk bőven van. Áron szerintem örült is neki, hogy nem vagyok ott. Kérte, hogy a krumpli salátából, amit tegnap készítettem, hagyjak ott neki is. Hagytam és sok szelet rántott csirkemell is van a hűtőben.
Én hazaérve 3 óra óta csak próbálom felszedni a vizet és a sz-t és szellőztetek.

Pihenésképen megmelegítettem magamnak a halászlét és azt ebédeltem.

D. Józsi telefonált, hogy szeretne velem beszélni, és ha nekem is alkalmas, akkor most eljönne.

Mondtam neki, hogy állok a rendelkezésére, csak a lakásba nem tudom meghívni. Azt mondta fél óra múlva itt lesz.

Amikor megjött, először is egy üveg tölgyfahordóban érlelt unikummal gratulált a születésnapomra, majd leültünk a kis Kínai teraszán és egy kóla mellett jót beszélgettünk. Jó volt nosztalgiázni a ’90-es évek munkahelyi élményeiről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése