2019. június 20., csütörtök

Évzáróra készülődve.


Attól, hogy az idő egy kicsit szomorkás, még nem kellene a délelőtt nagy részét az ágyban tölteni.

Volna itt mit tenni, még keresni se nagyon kell. Kicsit felhős az ég, a kánikula alábbhagyott, 24 ͦC van és a hétvégére további lehűlést jósolnak.

Egy kis angolozás. Készülnöm kell a szombati külön angolra, mert Dubó Katiék jönnek.

Beszéltem Zsolttal a Déli Dömsödi szomszédunkkal a telkének az eladása ügyében. Már nem 8,4 milliót kér érte, mint azt tavaly jelezte, sőt azóta azt is szomorúan kommentálta, hogy mi az Északi szomszéd telkét vettük meg 6 Milláért, nem pedig az övét. Most úgy néz ki, hogy 5 Milláért odaadná a telket, amire még rámenne az ügyvédi költség és az átírási illeték.Megbeszélem a lánnyal és utána visszatérünk rá.

A lánnyal megbeszéltem, hogy szombaton vagy vasárnap meglátogatnánk őket Balatonfüreden, de ezt még Áronnal is egyeztetnem kell.

Hét óra magasságában elindultam Budapestre. Az M0-ás rekonstrukciója miatt egy helyen magam is eltévedtem. Mást mutattak az útjelző táblák és mást mondott a navigáció. 

Útközben megálltam egy német rendszámú lerobbant vészvillogós Audi mögött. hogy segítsek nekik. 

Beragadt a jobb hátsó fékjük. 

Fel is hívtam egy közeli szerelő műhelyt és elmondtam, mi a lerobbant autó hibája. Azt mondták, szívesen kijönnek érte, bevontatják a műhelybe és holnap megjavítják. A bevontatás 300 €, a javítási költség pedig majd attól függ. Azt rögtön éreztem rajtuk, hogy a lenyúlásban profik.
Folytatva az utamat 9 óra után értem Gazdagrétre. Áron azt mondta, ne erőlködjek, én nem vagyok meghívva a holnapi évzáróra. 

Abban maradtunk, hogy akkor ő egyedül megy, és amikor hazaér, indulhatunk TESCO, Decathlon, (mert vegyek neki egy új hálózsákot a sporttáborra) és végül Dömsöd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése