2019. június 5., szerda

Pót angol


Áronnak csak ½ 9-kor sikerült elindulnia a suliba, de azt mondta, hogy mint azt tegnap említette az első órája elmarad. Nem említette, de nem fogom vitával kezdeni a napot.

Úgy látszik, tegnap nem tudtam betelni a paprikás krumplival, mert ma azzal kezdtem a reggelt.

Az újonnan beszerzett mikrónak még nincs meg a helye, de azért már nem állom meg, hogy ne tartsam meg a főpróbáját. Abban melegszik meg a reggelire tálalt paprikás krumpli és a tejeskávé is.
A mikró tökéletesen melegít, de a kijelzője nem világít.

½ 11-re van találkozóm Gyöngyivel és utána 11-kor van a pót angol Dubó Katinál.
Pár perccel korábban érkeztem a megbeszélt ALDI parkolóba, de nemsokára Györgyi is megjött, cipelve a két nagy papírzacskót, tele az általa kiselejtezett könyvekkel. Csak bedobtam a csomagtartóba, majd Dömsödön átnézem, hogy van-e köztük a számomra valami érdekes.

Onnan már Dubó Katihoz indultam. Összesen öten voltunk a pót angolon. Szövegolvasás, kiejtési gyakorlat és a First Conditional, amivel foglalkoztunk és közben majszoltuk, amiket Kati sütött. Mindent egybevéve hasznosnak tartottuk az együtt töltött másfél órát.

Gazdagréten felakasztottam az autót a Gazdagréti úti töltőre.

Áronnal abba egyeztünk meg, hogy ha ő pénteken nem úgy tervez, hogy velünk jön Dömsödre, akkor mi már holnap délelőtt elindulunk Mannával.

Leszedtem a megszáradt ruhákat, hogy az új nagymosást ki tudjam teregetni.

Este még felhoztam az autót, hogy holnap reggel kéznél legyen. 

A CBA-ban vettem Áron tízóraijához banánt, hogy ne legyen egyhangúan mindig alma.

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése