2012. január 25., szerda

Áron kézírása

Áron iskolába indulását még tudtam követni, de azután szétesett a délelőttöm. A GAMESZ-nél megreklamáltam a link, de méginkább szélhámos villanyszerelőjük vislkedését, aki miután felmérte a teendőket, lelépett az előleggel.
Feladtam a Bio-Pannóniának az ellopott kukáról a rendőrségi határozatot. Most már jó lenne, ha lenne új kukánk Dömsödön. Ági telefonált, hogy mennének takarítani, de nem tudják bekapcsolni a fűtést, mert nem találja a telefonszámot, illetve a jelszót és a kódot.
Áronnak kértem egy időpontot a gyermekszemészetre és fel is hívtam Ági nénit, hogy pénteken Áron egy kicsit később megy a suliba.
Ebédre megmelegítettem a Fruzsiéktól hozott dogibag-et.
Késő délután Norcikám felhívott, hogy menjek el az ügyvédhez aláírni az ajándékozási szerződést. Amikor Áron hazaért, akkor kellett volna elindulnom, de, hogy rosszabb kedvű legyek, még megkérdeztem Áront, hogy nem felejtette-e el amiket reggel megbeszéltünk. Naná, hogy mindent elfelejtett.
Enikő éppen időben jelent meg az áztatni való bélyegekért, mert már indultam az ügyvédhez.
Mire hazaértem Áron már minden leckéjével jelentkezett. Eszter szerint nagyon jól alakul Áron kézírásának karaktere, szerintem pedig olvashatatlan és csúnya. Ezen, össze ugyan nem vesztünk, de kértem, hogy egy kicsit hozza rendbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése