2012. január 24., kedd

szülői értekezlet

Áron simán elindult a suliba, én pedig 10-re vártam Lacit, hogy jöjjön értem. Igaz, hogy ebből 1/2 12 lett, de délben így is hozzá tudtam kezdeni a hegesztéshez. Nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna és nem is lettem készen vele. Közben Tamás is befutott és ketten is kritizálták, cikizték a munkámat. Szerncsére egy órakor már ebédltünk. Fruzsi finom gombalevest kreált, utána brassói apró pecsenye volt sültkrumplival. Laciék 1/2 3-ra hazadobtak
Háromra jött Bence matekozni. Kicsit elhúzodott az óra, mert részletesen beszámoltattam a felvételi példáiból. Fejből nem emlékezett ugyan ezekre, de az Interneten megtaláltuk a feladatsort.
Nekem ötre kellett mennem szülői értekezletre, így nem tudtam találkozni Áronnal. Maga a szülői, nekem nem volt egy népünnepély, de elhatároztam, hogy csak meg fogom beszélni Áronnal a problémákat, veszekedni nem fogok vele.
Az iskolai orvosi vizsgálaton Áron látásélességét 0,8/0,7 gyengeségűnek találták és javasolták, hogy keressük fel a gyermekszemészetet.
Mire hazaértem Áront Ilinél találtam, ahol egy kicsit be is palacsintázkodtunk. Eszter közben szerzett üres babános dobozokat a MATCH-ból.
Itthon Áronnal mindent megbeszéltünk és utána indultunk Norciékhoz. Visszavittük a DVD-ket, odaadtam a bevásárolt dolgokat és az üres banános dobozokat. Amíg a gyerekek jókat játszottak, Ádám bepakolt az autóba újabb 8 doboz könyvet. Vigyáztam arra, hogy a Norcitól való búcsúzáskor a gyerekek előtt nehogy nagyon elérzékenyüljek és ettől a gyerekek azt higyjék, hogy valami baj van Norci szombati utazása körül.
Ők még nem tudják, hogy az ő anyukájuk hiába van 37-ik évében, nekem még mindig a kislányom.
Hazatérve Áronnak már csak arra volt ideje, hogy bepakolja a táskáját, fogat mosson és lefeküdjön. Kértem, hogy ma a saját szobájában aludjon. Először kereste az összefüggéseket a szülői értekezlet és a kitoloncolás között, de azután elmagyaráztam, hogy ez csak azért van, mert Eszter jön hozzánk és nem szeretném, ha egymást zavarnánk a pihenésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése