2012. január 11., szerda

Olvashatatlan lecke

Reggel csak egy mandarint adtam Áronnak, mert nem volt kedve reggelizni. 3/4 után indult el, de reméltem, hogy nem fog elkésni. Mára kicsit kisimultak bennem a hullámok.
Az FHB már korán felhívott, hogy különböző ötletekkel pénzt csaljon ki belőlem. Sikerült rábeszélniük egy Nyereménybetétre.
Délelőtt lementem a CBA-ba és kértem 8 nagyméretű banános dobozt, hogy pénteken tudjak segíteni Norciéknak csomagolni.

Bence háromra jött, de az előmenetelében nem volt sok köszönet. Mindent meg fogok próbálni, hogy sikerüljön a felvételije, de nagyon nagy hiányosságai vannak matematikából. Még azt sem mondhatom, hogy nem igyekszik, de a hiányok, szinte bepótolhatatlanok.

Áron hazajött és bemutatta a napköziben megírt házi feladatait. A fogalmazás nem egyszerűen csúnyán volt megírva, hanem egyáltalán nem lehetett elolvasni. Rossznéven vette, amikor kértem, hogy írja le mégegyszer, de néhány feltételt szabtam és csak utána mehetett fel Ilihez.

Eszter lehozta a nála landolt edényeinket, de két szónál többet nem beszélgettünk. Egyedül feküdtem le és volt időm alaposan végiggondolni a közöttünk felmerülő problémák minden részletét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése