2012. január 7., szombat

Eszter jön Dömsödre

Eszter reggel telefonált, hogy úgy készüljünk, előreláthatóan kettő körülfog érkezni. Még a reggeli előtt elővettem a lazactörzset és annak rendje szerint bepácoltam, hátha azt kérik majd ebédre. Természetesen a reggelizés után a piacon kezdtük a napot. Onnan a fodrászhoz mentünk. Áron határozottan kérte, hogy most engedjem meg, hogy ő határozza meg, hol milyen hosszú legyen a haja. Mire mind a kettőnkkel végzett indulhatunk feltenni az ebédet.
Útközben azért még beugrottunk Laci bácsiékhoz Boldog Újévet kívánni. Kicsit dumcsiztunk és kölcsönkértük a Tom Sawyer könyvüket, mert amit én megrendeltem, az nem fog megérkezni csak a következő hét közepére.
Az ebédhez valót csak összekészítettük, gondoltuk megvárjuk vele Esztert. Kettő előtt fel is vettük őt a CBA-nál. Mivel a jégsalátát emlékezetem szerint Gazdagréten felejtettük,ezért elkezdtük járni a zöldségeseket, de egy darabig úgy tűnt, hogy eredménytelenül, míg nem egyszer csak Kiskunlacházán találtunk, mégpedig fejes salátát. Amíg készítettem az ebédet, addig Eszter és Áron fociztak a kertben. A kaja Áron egyik kedvence lett: tojásos nokedli rántott csirkecombbal és jégsalátával, mert közben kiderült, hogy mégis itt van az éléskamrában. Egyre kevésbé tudom koordinálni ezt a kétlakiságot és egyre gyakrabban hibás a logisztika.
Délután backgammonoztunk Áronnal, de közben Áron igyekezett Esztert is megtanítani erre a játékra.
Este bekapcsoltuk a szaunát. Először csak 60 fokra állítottuk, mert Áron azon szeret kezdeni. Utána Eszternek jött a 70, mert ő azon tud igazán relaxálni. Amikor Áron már lefeküdt csak Eszterrel foglalkoztam. Nagyon jól éreztük magunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése