2012. január 10., kedd

német gyakorlás

Mire felébredtem Áron már nem volt itthon. A reggelihez kellett felhoznom tejet az autóból és akkor láttam, hogy esett a hó. Reggeli után belenéztem a levelezésembe, de Eszter leveleire már nem válaszoltam. Nekikezdtem a megkelt pizza gyúrásához és feldíszítéséhez. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a végtermék ebből az új olasz pizzalisztből.

Szétnéztem a neten, hogy találok-e az új autóra egy tetőcsomagtartót, mert ha a hó megmarad, akkor el kellene mennünk egy kicsit síelni. Hát tizen ezertől egészen nyolcvan ezerig tart a skála.

Áron és Kamel egy picit korábban érkeztek. Csani nem csatlakozott, mert nem rezte jól magát. A német foglalkozáson felhúztam magam. Úgy látszik ez a három kimaradt kedd rossz hatással volt a német tudásukra, pedig most jó lenne, ha belehúznának, mert Judit néni a héten fog velük iratni egy felmérő dolgozatot.
A pizza jólsikerült, egy szeletet felküldtem Áronnal Eszternek is és később egy másik szelettel beállítottunk Ilihez is. Később megjött Ági néni is. Amíg mi beszélgettünk pálinkázgattunk, addig Áron a számítógéppel foglalta el magát.
Este még sokat beszélgettem Norcival a közeli terveikről, Áron további iskoláztatásáról és abban maradtunk, hogy pénteken felugrom segíteni egy kicsit csomagolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése