2012. január 14., szombat

Egyszerű szombat Dömsödön

Áron szokásához híven korán kelt és leült a Notebook elé. Megjött a tél. Bár szikrázó napsütés van, de nagyon fúj a szél. A piacon kezdtük a napot. Vettünk tojást, angol szalonnát és friss hordós káposztát. Utána jött a szokásos bőséges reggeli. Áron leült tanulni, de abból többnyire csak ábrándozás lett. Feltettem a csirkelevest főni. Amíg az főtt bekötöttem a Nikon 80-as kezelési utasítását, beszabtam az alsó triplánozott WC ablak takarólécét. Áronnak még csak a fele h ázi feladata lett kész, de ami már elkészült, azt együtt átnéztük.
A csirkelevesnek nem lett túl nagy sikere, de Eszter kérte, hogy neki isvigyünk egy adagot.Ebéd után nekiduráltam magam néhány üres sörösdoboz kifúrásának és a másik oldali propellerezésének. Délután korán kezdettsötétedni, de azért elindultunk egy nagy sétára. A holtág mentén elmentünk a kishídig, majd onna a Dunaparton vissza. Többször is megkérdeztem Áront, hogy nem fázike-e. Mire visszaértünk a bázisra, én annyira átfáztam, hogy csak a forró zuhany alatt tért belém vissza az élet.
Elővettük az Esztertől kapott Görög Regék c. könyvet és elkezdtem felolvasni Áronnak. Meglepetésemre Áron már tegeződés szintjén ismerte az egyes szereplőket és történeteket.
A PlayChess-en keresztül sakkoztunk. partit sikerült elvesztenem.
Hideg vacsora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése