2012. január 22., vasárnap

bowling

Reggelire Áronnak csak egy pirítós kenyeret és egy üres teát adtam, mert éjszaka felébredt arra, hogy fáj a gyomra. Próbáltam rábeszélni, hogy menjen WC-re. Szót is fogadott és egy nagyot hányt. Gondoltam,hogy akkor ma nem lesz terülj-terülj asztalkám és még ebédre is csak egy sósvízben főtt krumplit fog kapni.
Délelőtt felvipeltük a kocsiból a Norci maradék könyvesdobozait és a DVD-kből kiválogattam azokat, amikről Áron szeretne egy kópiát és azokat, amiket Gabika válogatott ki Zitának.
Végre megnézhettem a féléves bizonyítványát, amitől nem voltamelájulva 4,3, de jól megfelelt. Volt egy kis vitánk, de az abból eredt, hogy egy rakás dolgot nem irattatott velem alá.
Átvittük Gabikáékhoz a DVD-ket és egy kis rendet csináltam a gépén a fotói között.
Korán indultunk haza, mert Áront meghívták az ikrek bowlingoznia Mammut II-be. Időben odaértünk és onnan én már jöttem is haza.
Itthon Eszter lehozta és bemutatta az egyedül vásárolt sí cuccait. Judit 1/2 7-re hozta haza a buliból Áront. Nagyon gondolkoztam, hogy milyen kímélő kaját adjak neki, de végül megegyeztünk egy bögre teában és sajtos pirítósban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése