2012. január 13., péntek

Mama

Áron időben indult el a suliba és azt ígérte, hogy az énekkar után rögtön jön haza, így 1/4 4 -re fog hazaérni és akkor mehetünk Dömsödre. Nem sokkal a reggeli után Eszter bejelentkezett, hogy csak egy percre zavar. Mivel nekem indulnom kellett Norciékhoz, felajánlottam, hogy tatson velem. Felvittük a nyolc banános dobozt és ezekből kettőt telepakoltunk könyvvel. A két doboz könyv nem nagy segítség Norciéknak, de az is valami. Elhoztuk a gyümölcscentrifugájukat, amiben egy alkatrészt törött. A mienkből meg egy alkatrész teljesen eltűnt, így a kettőből majd sikerül egyet összerakni.
Itthon azután adtam Eszternek egy adag pizzához való lisztet és már ment is elkészíteni a pizzatésztát.
Eszter is kérdezte, hogy akkor a kedd esti vacsorameghívás él e még és Laci  is felhívott, hogy egyen vagy ketten jövünk kedden.
Lementem a kis kínaiba ebédelni, de az adag felét elhoztam. Áron egy kicsit késett, de fél négykor már tudtunk indulni.
Legelőször Béláékhoz mentünk Gyálra és vittük a számítógépet, mert én nem tudtam életrekelteni az NVIDIA kártyát benne. Útközben Áron elmondta a József Attila: Mama c. versét, amiért a suliban kapott egy ötöst. Teljesen el voltam ájulva tőle. Béla nem kapcsolta be, a gépet, mert ahhoz túlságosan lehült, csak kávézgattunk, illetve Áron kutyázott én meg most tartottam először kézben Skate-t.
Béláéktól Dömsöd fele megálltunk a haraszti TESCO-ban. A legfontosabb szükségleteken felül egy kicsit kieresztettem. Áron is kapott egy játékot, meg én is. Áron egy NINJAGÓ-t én pedig egy kis fülhallgatót.
Jó meleg fogadott minket, mivel a termosztátot még Eszterhez igazítva hagytuk legutóbb. Kirámolás után vacsorázgattunk. Áron azt mondta, ma nem szeretne leckét írni, de majd holnap a piac és a reggeli után. Belementem és inkább olvasgattunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése