2012. január 19., csütörtök

mobil Internet

Reggel még úgy tünt, hogy minden rendben megy. Áron időben elindult. Szereti, ha az erélyről még intünk egymásnak egy utolsót búcsúzásként és dobok neki egy puszit.
Miután megreggeliztem nekiálltam, hogy a kütyü spontán felkapaszkodásának várható költségeit  az Internetre valamelyest csökkentsem. Ehhez megcéloztam egy alacsonyhavidíjú mobilinternet csomag megrendelését. Volt főnököm is segített ebben. Úgy néz ki, hogy ez sikerült is és a 32.000.- ft-os várható számla majd valamelyest visszaigényelhető lesz, miközben 700.-/hóért kapok havonta 100 MB formalmat és utána, igaz, hogy csak 64/64 kBps sávszélességet, de legalább ingyen.
Tizenegy óra fele jött Eszter. Angoloztunk, beszélgettünk, elkészítettük az ebédet ésközben kábítottam a hülyeségeimmel. Az ebéd nagyon finomra sikeredett:. Eszter  sóska főzeléket készített,  én pedig sült lazacot. Megittunk hozzá egy üveg rozét, majd délután elindultunk egy bevásárló sétára. Volt abban minden: Barkácsbolt, Cukrászda és ALDI. Itt sikerült szereznünk két műanyag tálcát az aquapónia kisérlethez.
Igyekeztem ötre hazaérni, mert Áron azt ígérta, hogy akkorra jön haza. Ez csak fél hatra sikerült, de a vacsora még mindig belefért, mert Bence csak 6-ra jött matekozni. A kaja ízlett neki és azt kérdezte, hogy Eszter honnan tudta, hogy neki a sóska az egyik kedvence.
Hét óra után elővettük Áron házi feladatát. Mindent mebógbeszéltünk és a benne lévő hibákat kijavítottuk.,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése