2012. január 1., vasárnap

Az újév első napja

Amikor felébredtem már nem tudtam, hogy mit szabad és mit nem a fürdőszobában, ezért azután mindent megengedtem magamnak. Fruzsi nagy reggelit kreált. Utána Laci rávette Áront, hogy legyen a figuránsa a kerti méréseihez. Fruzsi már korábban is megmondta, hogy Laci mindenkit csak dolgozat. Én egyszerűen csak a mérési adatokat  jegyzőkönyveztem. Elkezdtünk pakolni, de előtte Laci még egy székért vitt el minket a monoszlói barátaihoz.

Csomagoláskor Áron kapott néhány Garfield könyvet ajándékba.
Már 11 is elmúlt, mire le tudtunk indulni. Fruzsi egy csomó kaját csomagolt be nekünk.  Áron annyira jól érezte magát Laciéknál, hogy megígérte, máskor is jön. Számunkra tegnap lejárt a 10 napos autópálya matricánk, amiért kellett keresnünk egy autópálya mentes hazautat.
Hosszú volt az út, de végre hazaértünk. Itthon azonnal felhívtuk Esztert, hogy a neki hozott uccokat átadjuk, de ő sehol sem volt.
Igaz, hogy később visszahívott, de az már nem volt az igazi.
Lejött, meg is ettünk közösen egy tányér kocsonyát, és megittunk hozzá egy üveg rozét. Ettől Eszter egy kicsit beindult, de sajnos időben behúzta a kéziféket. A cuccokat felvitte és megbeszéltük, hogy holnap együtt megyünk a zsidó negyedben rendezett idegenvezetésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése