2011. december 31., szombat

Szilveszter

Nyolc körül ébredtünk, de ekkor még úgy gondoltuk, hogy tíz órakor,  nyitásra be fogunk érni a Szivárvány cukrászdába. Komótos reggeli után elkezdtük a pakolást. A kocsonyákra kellett koncentrálnom. Már jócskán tíz után értünk Kiskunlacházára. Áron segített összeválogatni a lakodamas tálcát és még rendeltünk is hozzá egy sütit, meg egy kávét.
Az IGO 2,5 órát jósolt Monoszlóig. Bevezetett egészen Érdig, majd onnan már a Balaton felé vettük az irányt.
Pontban egykor csöngettünk az objektum kapuján. Amikor senki sem válaszolt felhívtuk Lacit. Ők éppen kirándultak és 20 percre taksálták a hazaérkezést. Amikor megjöttek nagy baj történt: a kocsonyás tálca eltört és az összes kocsonya a földön landolt. Szerencsére csak két tányér tört el, de a kocsonya megmenthető volt.
Laciék elvittek a 14-es km kőhöz a kecskés tanyára. Áron rögtön cica dédelgetésbe kezdett. Fruzsi mindenféle szalonnákat és füstölt fejhusokat vásárolt.
Laci ma még 25 %-os ÁFÁ-ért tudott tankolni.
Fruzsi nagyon finom csülkös bablevest tálalt ebédre. Miután degeszre zabáltuk magunkat, előbb bújócskáztunk a kertben, amiben természetesen mindig Áron volt a nyerő, majd elindultunk sétálni, ami közben Áron fogócskára fogott minket, de mindig kicsúszott a kezeink közül. Vittünk Adélkának beiglit és egy kis pezsgőt, hogy neki is Boldog Újévet kívánjunk.
Sajnos visszatérve a bázisra, leragadtunk a TV szilveszteri műsorai előtt. Csak a tormás virsli oldotta egy kicsit a szarabbnál szarabb attrakciókat. Áron nagyon élvezte, hogy ma nem kell normális időben lefeküdnie és fent maradhat éjfélig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése