2011. december 9., péntek

Nem kapott a 4. C. kedvezményt.

Reggel már-már úgy nézett ki, hogy Áron minden kérésmnek eleget tett, amikor még kiderült, hogy egy-két füzet nincs is bent a táskájában. Reggelire megettük az utsó Adri féle almás pitét. Az ajtóból még visszaszaladt, mert mára egy másik német könyvet is be kellett vinni a suliba.
Nagy nehezen bekapcsoltam a fűtést Dömsödön.
A Csodapalotából visszaírtak, hogy a 4.C.-nek nem tudtak kedvezményt adni, mert azt csak halmozottan fogyatékosgyerekeknek adnak.
A dömsödi fűtés bekapcsolásánál átmeneti nehézségeim támadtak, ugyanis az új telefonbeszélgetést rögzítő szoftver egyik kapcsolója pont a 3-as számjegyet takarja le és így nem tudom elküldeni a 311-es DTMF kódot.
A jobb könyököm alatt nem akar javulni ez a vérömleny és ahogy tapogatom, úgy érzem, hogy egy kissé gyulladt is. Próbálom borogatni, de ez mégsem megoldás.
Elkezdtem a bepakolást az autóba, hogy mire Áron megérkezik a suliból, máris indulhassunk. Sajnos csak 4 óra után tudtunk indulni és még a TESCO-t is útba kellett ejtenünk. Vettünk is finom kocsonyának valót, meg néhány apróságot.
Dömsödre érkezve azonnal feltettem a kocsonyát, hadd szóljon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése