2011. december 20., kedd

Halászlé

Reggel már majdnem elindultam a Rudasba, amikor Laci rám telefonált, hogy ismét a Fruzsinától tudta meg, hogy ma női nap van. Így ezt a programot elhalasztottuk holnapra. Nekiálltam Áron ajándék gépét egy kicsit rendbehozni. Nem sokkal később megjelent Eszter, hogy ő inkább velem és az Ilivel együtt állna neki a lazacfejek bontási feladatának. Hozta a lazacfejeket és egy kést, azzal, hogy Ilinek már szólt. Hármasban végeztük el ezt a nem kellemes munkát. Utána készítettem egy finom halászlét. Sajnos egy kicsit több tésztát főztem bele a kelleténél és bár az íze kíváló volt, a nevét bajai halászlérőll mrg kellett változtani halászlé főzelékre.
Tudtam, hogy Áron ma is fellép az énekkaral, de azért hét óra körül már itthon kellett volna lennie. Ilivel megbeszéltem, hogy ha megjön, akkor fogadja, én pedig elindulok érte az iskolába. Elkerültük ugyan egymást, de legalább hazaért.
Feltálaltam a halászlé főzeléket és vártuk Esztert, hogy hazaérjen, addig csak Áronnak szabadott enni, mert neki le kellett korán feküdnie. Leszámítva a sűrűségét mindenkinek nagyon ízlett. Áron még meg is jegyezte, hogy ő különösebben nem szereti a halászlét, de ez kíváló volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése